qauz

Jönköpingsv 13 E
566 31 HABO

036-47270

Öppettider:
Mån 10-18
Tis 10-18
Ons 10-20
Tors 10-20
Fre 10-16
Lör Enl. ök.

Hår

Vi erbjuder allt inom hårvård för dam, herr & barn. Exempelvis klipp, färg/sling och styling.

Keratinbehandling

En behandling som slätar ut ostyriga lockar och frissigt hår. Håller ca 4-5 månader. Två produkter ingår i priset.

Naglar

Vi jobbar främst med gelé i våra behandlingar. Märket som vi använder oss av heter Akzentz och får bara användas av proffessionellt utbildade nagelterapeuter. Vi har tre olika geléer. Hård, mjuk och gelélack.

Fransar

Vi förlänger ögonfransar med både singelmetoden och volymtekniken. Alla som gör en fransförlängning har olika förutsättningar för hur denna kommer att bli. Alla människor har olika antal egna fransar och eftersom vi applicerar en extra frans på varje utav dina egna fransar så är det antalet du redan bär som avgör hur många fransar du kan få. Russian volume är en ny teknik där vi fäster fransar som är endast 0,07mm tunna och vi fäster sedan dessa i 2-7D effekt. Resultatet blir extrem fyllighet och är verkligen en behandling som är uppskattad av den som anser att fyllighet är viktigt.

Lash lift med keratin

En permanent fransböjning som avslutas med en vårdande keratinbehandling. Keratinet återfuktar och stärker dina fransar.

Bryn

För brynen erbjuder vi färg, formning, vaxning eller trådning.

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

Spraytan

Vi erbjuder brun-utan-sol som sprayas på med manuell teknik. Det finns flera nyanser att välja på som vi anpassar efter din hudtyp.

Kosmetisk tatuering

En semipermanent tatuering som bleknar med tiden. Hållbarheten varierar beroende på hudtyp. Vi erbjuder tatuering av bryn och Lashliner med manuell 3D-teknik eller Powder Brows med maskin.

Microneedling

BB glow är en behandling som ger dig strålande hy och en jämnare hudton. Behandlingen är lämplig för alla hudtyper och utförs med sterila nanonålar. Nålarna stimulerar hudens nyproduktion av naturligt kollagen och ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparaten samtidigt som hudens struktur förbättras och föryngras.

Serumen motverkar bland annat:

- pigmentfläckar
- fina linjer
- stora porer
- åldrad och slapp hud
- pormaskar och acne
- bristningar och ärr
- ojämn hudton

För ett långvarigt resultat bör man utföra 2-4 behandlingar med ca två veckors mellanrum.

BB lips är en läppigmentering som man utför med nanonålar. Behandlingen ger dig inte bara en jämn färg på läpparna utan är vårdande och återfuktande så att du får silkeslena läppar. Behandlingen bör upprepas 2-4 gånger för ett långvarigt resultat.
Copyright Qauz 2019 | Telefon 036-47270