qauz

Jönköpingsv 13 E
566 31 HABO

036-47270

Öppettider:
Mån 10-18
Tis 10-18
Ons 10-20
Tors 10-20
Fre 10-16
Lör Enl. ök.
qauz.se
Qauz är en underskola till Nail Pro Store i Norrköping. Vi har utbildningar för dig som är eller vill bli nagelterapeut. Möjlighet till individanpassat schema finns.

Nagelterapeututbildning för nybörjare

Under vår utbildning kommer du som elev hos oss att lära dig allt du behöver för att kunna examineras och bli en framgångsrik nagelterapeut. Utbildningen bedrivs på halvdistans vilket kräver god disciplin och arbetsmoral. Tiden mellan kurstillfällena på skolan ägnas åt praktik, vilket är avgörande för att Du ska komma upp till den klass som krävs för att klara examen. Under utbildningen kommer vi att arbeta med följande områden: Historik Etik för nagelterapeuter Allmän anatomi och fysiologi Produktkunskap Nagelns anatomi och fysiologi Manikyr Mikrobiologi Behandlingar med gelé Naglarnas åkommor och sjukdomar Problemlösning Hygien Den perfekta nageln Ergonomi Ekonomi, företagande och försäljning

Examen

Certifikat utdelas när du blivit godkänd i det praktiska och teoretiska provet. För att genomföra provet kräver vi 100% närvaro vid de lärarledda lektionerna samt minst 88 timmars genomförd och dokumenterad praktik. Vid avklarad och godkänd examen eller godkänd konverteringskurs erhålls ett internationellt certifikat vilket gör det möjligt att jobba med Akzentz professionella nagelprodukter över hela världen. Vid ej godkänt slutprov ges eleven tillfälle att göra om provet.

Antagningskrav

Inga förkunskaper krävs för grundutbildningen.

Skolan

Lokalerna är godkända av miljö och hälsoskydd och har kontrollerad mekanisk ventilation. Vi tillhandahåller handskar, munskydd och förkläden för elevens säkerhet. Utbildning sker i små grupper så att varje elev får den hjälp och det stöd den behöver. Nybörjarutbildningen bedrivs i grupper om högst 6 personer.

Kursavgift & anmälan

Grundutbildningen kostar 11800 :- exkl. moms. Utöver utbildningsavgiften tillkommer ett startkit för 5000:- exkl. moms. Startkitet innehåller det du behöver för att komma igång och börja praktisera. Total innebär det en kostnad på 21000 :- inkl. moms. Behöver du hjälp med finansieringen så har vi ett samarbete med Medical Finance som hjälper dig. Kursavgiften ska vara oss tillhanda senast 14 dagar innan kursstart. Anmälan är bindande och återbetalas ej oavsett orsak. Vid tillstyrkt sjukdom erbjuds plats vid nästa kurstillfälle. Behöver du hjälp med finansieringen? Vi samarbetar med Medical Finance som hjälper dig med en avbetalningsplan.

Vid frågor och anmälan kontakta qauzab@hotmail.com.

Copyright Qauz 2019 | Telefon 036-47270